Význam veletrhů pro cestovní ruch v Brně - Hájková, Nikol (2010)
Bakalářská práce se zabývá významem veletrhů pro cestovní ruch města Brna. Analyzuje nejprve současnou situaci, a to především z pohledu ubytovacích zařízení, které z veletrhů značně těží, ale také například z pohledu kongresového cestovního ruchu, který je v Brně s veletrhy úzce spjat. V závěrečné části jsou navrhovány potenciální možnosti pro zlepšení přínostu veletrhů pro cestovní ruch města.