Význam veletrhů pro cestovní ruch v Brně - Hájková, Nikol; Jarolímková, Liběna; Uhnavá, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá významem veletrhů pro cestovní ruch města Brna. Analyzuje nejprve současnou situaci, a to především z pohledu ubytovacích zařízení, které z veletrhů značně těží, ale také například z pohledu kongresového cestovního ruchu, který je v Brně s veletrhy úzce spjat. V závěrečné části jsou navrhovány potenciální možnosti pro zlepšení přínostu veletrhů pro cestovní ruch města.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses