finanční analýza podniku - Jiřičková, Jana; Rauš, Jiří, 1967-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá finanční analýzou společnosti, právní formy společnosti s ručením omezeným. Finanční analýza je určena pro potřeby vlastníka společnosti a je zpracována v časovém horizontu roků 2005-2009. K hodnocení finanční pozice společnosti byly použity standardní metody jako horizontální a vertikální analýza a ukazatele rentability, aktivity, likvidity, produktivity práce a zadluženosti. V závěru práce je uvedeno komplexní hodnocení společnosti a navržena opatření na zlepšení finanční pozice společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; likvidita; zadluženost; produktivita práce; diplomové práce; financial analysis; liquidity (economics); debt; labor productivity; master's theses