Účetnictví investičních společností a fondů - Mareš, Václav; Ištvánfyová, Jana, 1952-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem této diplomové práce na téma Účetnictví investičních společností a fondů je podat ucelený obraz o vývoji legislativního rámce kolektivního investování v České republice od počátku privatizace do současnosti, seznámit čtenáře s účetnictvím investičních společností a fondů a to nejen s Českou účetní legislativou, ale i světovým konceptem, zamyslet se a analyzovat možnosti dalšího vývoje účetnictví investičních společností a fondů s důrazem na srovnání jednotlivých konceptů a předpokladem jejich další pravděpodobné konvergence.
Vedoucí práce: Jana Ištvánfyová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; účetnictví; privatizace; diplomové práce; accounting; privatization; master's theses