Charakteristika sítě gastronomických zařízení ve Zlínském kraji - Juřena, David; Mlejnková, Lena; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Charakteristika stravovacích služeb, jejich třídění a formy, seznámení se Zlínským krajem a městem Zlín. Analýza vývoje stravovacích zařízení v tomto kraji a analýza vybraných stravovacích provozoven se zaměřením na koncept Czech Specials.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; stravovací zařízení; bakalářské práce; catering establishments; bachelor's theses