Zhodnocení podnikatelského záměru Resort Svatá Kateřina - Brandejsová, Kristýna (2010)
Cílem této bakalářské práce je posoudit úspěšnost podnikatelského záměru Resort Svatá Kateřina. V teoretické části jsou shrnuty obecné skutečnosti o založení nového podniku. V druhé části práce je zpracován podnikatelský a finanční plán s predikcí vývoje hospodaření do následujících tří let. Na závěr je vyhodnoceno, zda byla vložená investice pro investory správným krokem.