Zhodnocení podnikatelského záměru Resort Svatá Kateřina - Brandejsová, Kristýna; Neumaierová, Inka, 1960-; Vrbský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je posoudit úspěšnost podnikatelského záměru Resort Svatá Kateřina. V teoretické části jsou shrnuty obecné skutečnosti o založení nového podniku. V druhé části práce je zpracován podnikatelský a finanční plán s predikcí vývoje hospodaření do následujících tří let. Na závěr je vyhodnoceno, zda byla vložená investice pro investory správným krokem.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses