Finančná analýza spoločnosti RBK, a.s. - Bogyová, Zuzana; Eysseltová, Sylvie; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Témou mojej bakalárskej práce je finančná analýza. Jedná sa o analýzu externú, vychádzam z výročných správ spoločnosti za roky 2003-2008. V prvej časti práce sa zaoberám metodickými postupmi, ktoré sú používané vo finančnej analýze. Tieto metódy potom aplikujem na podnik RBK, a.s., čo je menšia stavebná spoločnosť pôsobiaca v Čechách. V závere práce uvádzam porovnanie vypočítaných hodnôt s odvetvím a komplexný pohľad na výsledky analýzy.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses