Podnikatelský plán - Chajdová, Hana; Krause, Josef, 1978-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cíle diplomové práce je v teoretické části obecně popsat základní strukturu podnikatelského plánu a stručně charakterizovat jeho jednotlivé oddíly, v praktické části vytvořit podnikatelský plán pro reálný projekt. Projektem je využití nemovitosti pro podnikání v oblasti ubytovacích služeb. Plán nastiňuje výchozí situaci na trhu, potřebné kroky v oblasti personálního zabezpečení a marketingových aktivit, zachycuje předpokládaný vývoj hospodářského výsledku. V závěru plánu je provedeno hodnocení projektu, které ukázalo, že projekt má potenciál uspěchu a lze ho doporučit k realizaci.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses