Analýza nástrojů marketingového mixu ve společnosti IPC Plast, s.r.o. - Straka, Martin; Kozlová, Taťána; Karásková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Předmětem bakalářské práce je analýza současného marketingového mixu společnosti IPC Plast, spol. s r. o. a sestavení doporučení pro tvorbu mixu nového. Teoretická část pojednává o jednotlivých koncepcích marketingového mixu a popisuje jeho jednotlivé prvky. Praktická část je zaměřena na zhodnocení marketingového mixu dané společnosti.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses