Racionalita v ekonomické teorii - základní pohledy a problémy - Merta, Jonáš; Sirůček, Pavel, 1965-; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá problémem přístupu teoretické ekonomie k předpokladu racionality ekonomických subjektů. Představuje tradiční koncept homo oeconomicus, jeho kritiku i koncepty alternativní.
Vedoucí práce: Pavel Sirůček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; rozhodování; racionalita; bakalářské práce; decision making; rationality; bachelor's theses