Podnikatelský plán - Wellness hotel - Staňová, Jeannette (2010)
Diplomová práce Podnikatelský plán - Wellness hotel se zabývá jak teoretickými zásadami zpracování podnikatelského plánu, tak především praktickou částí - samotným podnikatelským plánem na výstavbu, uvedení do provozu a úspěšné fungování wellness hotelu. Obsahuje veškeré náležitosti podnikatelského plánu, jako je analýza trhu, konkurence, marketingový plán, výrobní plán, finanční plán, atd. Cílem práce je především zhodnotit, zda daný projekt na základě zpracování kompletního podnikatelského plánu s přihlédnutím ke všem okolnostem a rizikům realizovat či nikoliv.