Podnikatelský plán - Wellness hotel - Staňová, Jeannette; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce Podnikatelský plán - Wellness hotel se zabývá jak teoretickými zásadami zpracování podnikatelského plánu, tak především praktickou částí - samotným podnikatelským plánem na výstavbu, uvedení do provozu a úspěšné fungování wellness hotelu. Obsahuje veškeré náležitosti podnikatelského plánu, jako je analýza trhu, konkurence, marketingový plán, výrobní plán, finanční plán, atd. Cílem práce je především zhodnotit, zda daný projekt na základě zpracování kompletního podnikatelského plánu s přihlédnutím ke všem okolnostem a rizikům realizovat či nikoliv.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses