Podnikateľský plán na založenie reštaurácie - Pandošová, Petronela (2010)
Cieľom diplomovej práce bolo vytvoriť podnikateľský plán, ktorý pomôže pri realizácii cieľov a naplnení predstáv o podnikaní v gastronomickej oblasti. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé časti podnikateľského plánu na základe naštudovanej literatúry.Praktická časť sa zaoberá konkrétnym podnikateľským plánom vytvoreným pre reštauráciu Family v Humennom.