Podnikateľský plán na založenie reštaurácie - Pandošová, Petronela; Tyll, Ladislav; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom diplomovej práce bolo vytvoriť podnikateľský plán, ktorý pomôže pri realizácii cieľov a naplnení predstáv o podnikaní v gastronomickej oblasti. V teoretickej časti sú popísané jednotlivé časti podnikateľského plánu na základe naštudovanej literatúry.Praktická časť sa zaoberá konkrétnym podnikateľským plánom vytvoreným pre reštauráciu Family v Humennom.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses