Ekonomická stabilita rodinného podniku s růstovou ambicí - Skýpalová, Petra; Krause, Josef, 1978-; Eisler, Jan, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce je zaměřena na akvizice, které provádí malé a střední podniky. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá problematikou rodinných firem, strategií, akvizicemi, hodnocením partnerů, finanční situací podniku a řízením růstu. Praktická část aplikuje teorii na rodinný podnik. Je analyzována finanční situace podniku, definovány investiční akce a provedeno jejich hodnocení na základě metody čisté současné hodnoty.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses