Předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu - ostrov Sardinie - Nováková, Michaela; Petrů, Zdenka, 1953-; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce je zhodnotit turistickou nabídku ostrova Sardinie. V první části bakalářské práce jsou teoreticky vymezeny předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu. V druhé části jsou některé z vymezených předpokladů konkrétně charakterizovány v jednotlivých částech Sardinie. Současný a předpokládaný budoucí vývoj v cestovním ruchu Sardinie je popsán v další části práce a jsou zde popsaný druhy cestovního ruchu, pro které má Sardinie předpokald. Závěrečná část obsahuje SWOT analýzu destinace, která umožní vyhodnocení celkového potencionálu ostrova.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses