Značka Česká Kanada - zásady pro její udělování - Karvánková, Iva; Hesková, Marie, 1948-; Lieskovská, Vanda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce bylo vytvořit zásady pro udělování značky Česká Kanada dle požadavků a představ Agentury Česká Kanada, jako správce této značky. Pro vypracování její teoretické části byla použita odborná literatura zabývající se problematikou destinačního managementu a marketingu, brand managementu a značek obecně. Jako metodická pomůcka pro praktickou část byly použity již existující a fungující zásady regionu Šumava.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management destinací; řízení značky; obchodní značky; management [obor bakal. práce]; Česká Kanada; bakalářské práce; destination management; brand management; brand name products; bachelor's theses