Účetnictví a daň z příjmů - Postlová, Jaroslava; Müllerová, Libuše, 1945-; Stejskal, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá účetnictvím a daní z příjmů fyzických a právnických osob. Shrnuje oblast účetní a oblast daní z příjmů, obsahuje základní charakteristiky účetního a daňového systému, vyjadřuje odlišné pohledy jednotlivých systémů na specifické oblasti a objasňuje transformaci výsledku hospodaření na základ daně včetně stanovení vlastní daňové povinnosti. V závěru se snaží poukázat na vzájemnou provázanost obou systémů a vyjadřuje se k otázce návaznosti jednoho systému na druhý.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetnictví; diplomové práce; accounting; master's theses