Finanční analýza podniku XYZ/Financial Analysis of Company XYZ - Novotná, Lenka; Míková, Marie, 1953-; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce pojednává o finanční analýze konkrétního podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část pojednává o nejčastěji používaných metodách finanční analýzy. Následná praktická část je aplikací těchto metod na účetních datech reálného podniku za období 2004 až 2009. Výsledkem práce je prakticky provedená finanční analýza podniku včetně praktických doporučení pro analyzovaný podnik a grafických znázornění.
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses