Podnikatelský plán - Bečvarovská, Klára (2010)
Diplomová práce je zaměřená na Podnikatelský plán z praktického hlediska. V teoretické části se věnuji praktickým radám pro podnikatele, jaké jsou časté chyby při tvorbě plánu, jaké má plán vůbec funkce. V praktické části se věnuji expanzivní strategii ruské společnosti, která chce prostřednictvím joint venture s českou společností prorazit na český trh. Zaměřila jsem se na analýzu poptávky, segmentaci trhu, analýzu konkurence a marketingovou strategii společnosti.