Podnikatelský plán - Bečvarovská, Klára; Dvořáček, Jiří, 1947-; Schuster, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce je zaměřená na Podnikatelský plán z praktického hlediska. V teoretické části se věnuji praktickým radám pro podnikatele, jaké jsou časté chyby při tvorbě plánu, jaké má plán vůbec funkce. V praktické části se věnuji expanzivní strategii ruské společnosti, která chce prostřednictvím joint venture s českou společností prorazit na český trh. Zaměřila jsem se na analýzu poptávky, segmentaci trhu, analýzu konkurence a marketingovou strategii společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; segmentace trhu; diplomové práce; market segmentation; master's theses