Koncepcia spoločenskej zodpovednosti v skupine spoločností BUKÓZA HOLDING, a.s. - Polomčáková, Lucia (2010)
Táto práca sa venuje problematike spoločenskej zodpovednosti firiem. Teoretická časť pojednáva o histórii koncepcie Corporate social responsibility, o definíciách, teóriách a názoroch na túto koncepciu. Praktická časť práce sa zaoberá implementáciou koncepcie CSR v skupine spoločností BUKÓZA HOLDING, a.s. Výsledkom práce je návrh CSR aktivít vytvorených na mieru danej firme.