Koncepcia spoločenskej zodpovednosti v skupine spoločností BUKÓZA HOLDING, a.s. - Polomčáková, Lucia; Džbánková, Zuzana, 1967-; Dušková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Táto práca sa venuje problematike spoločenskej zodpovednosti firiem. Teoretická časť pojednáva o histórii koncepcie Corporate social responsibility, o definíciách, teóriách a názoroch na túto koncepciu. Praktická časť práce sa zaoberá implementáciou koncepcie CSR v skupine spoločností BUKÓZA HOLDING, a.s. Výsledkom práce je návrh CSR aktivít vytvorených na mieru danej firme.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses