Jak si založit podnik - Vít, Jan; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce "Jak si založit podnik" obsahuje ve své první části především popis pojmů podnikání, podnikatele, podniku a jeho okolí. Dále uvádí možné formy podnikání, jejich rozdíly, shrnuje relevantní legislativu, uvádí do vedení účetnictví a sestavení podnikatelského plánu. Ve druhé, praktické části, je formou podnikatelského plánu rozebrán konkrétní případ založení společnosti pro tzv. "Opakované nákupy". Po diskusi nad organizačním, marketingovým a finančním plánem jsou popsány i konkrétní administrativní kroky vedoucí k finálnímu založení společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses