Aplikace bonitních a bankrotních modelů na podniku Sklo Bohemia a.s. - Tintěra, Richard (2010)
V předkládané bakalářské práci na téma "Aplikace bonitních a bankrotních modelů na zbankrotovaném podniku Sklo Bohemia a.s." je podán široký přehled modelů predikce finanční tísně vytvořených jak v podmínkách České republiky, tak v zahraničí. Práce si klade za cíl aplikovat tyto modely a vyhodnotit jejich úspěšnost při predikování blížícího se bankrotu.