Aplikace bonitních a bankrotních modelů na podniku Sklo Bohemia a.s. - Tintěra, Richard; Kolářová, Blanka; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V předkládané bakalářské práci na téma "Aplikace bonitních a bankrotních modelů na zbankrotovaném podniku Sklo Bohemia a.s." je podán široký přehled modelů predikce finanční tísně vytvořených jak v podmínkách České republiky, tak v zahraničí. Práce si klade za cíl aplikovat tyto modely a vyhodnotit jejich úspěšnost při predikování blížícího se bankrotu.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses