Podnikatelský plán - Anikienko, Valeriya; Kopalová, Helena; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce na téma "Podnikatelský plán" popisuje jednotlivé kroky, které jsou potřebné podstoupit před otevřením vlastního podniku. Cílem práce je vypracovat podnikatelský plán pro obchod s orientálními lahůdkami a zhodnotit, zda je tento podnikatelský záměr reálný a konkurenceschopný. Bakalářská práce se skládá z části teoretické a praktické. V teoretické části jsou popsány základní pojmy související s podnikáním a vymezeny legislativní aspekty, kterým by měl začínající podnikatel věnovat pozornost. V praktické části je vypracován podnikatelský plán obchodu s orientálními potravinami. Obsahuje popis produktů, analýzu odvětví, marketingový plán a finanční plán s výhledem na prvních 5 let podnikání. Tento projekt může sloužit jako podklad pro řízení podniku, zároveň může být předložen peněžním organizacím při žádosti o finanční podporu.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses