Management znalostí - Kurišová, Anna; Mládková, Ludmila, 1963-; Surovec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práca si kladie za cieľ navrhnúť metodiku zavedenia managementu znalostí v spoločnosti. Ďalším cieľom je implementovať navrhnutú metodiku na podmienky konkrétnej spoločnosti. V závere práce sú určené možné problematické oblasti, ktoré by mohli brániť úspešnému zavedeniu managementu znalostí. Zároveň sú predstavené návrhy riešenia možných problémov. Spoločnosti, ktoré zatiaľ nad zavedením managementu znalostí neuvažovali sú v nevýhode oproti tým spoločnostiam, ktoré management znalostí úspešne využívajú vo svojich firemných procesoch. S rastúcim významom ľudského kapitálu sa efektívna práca so znalosťami zamestnancov stáva čoraz dôležitejšou.
Vedoucí práce: Ludmila Mládková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses