Podnikatelský plán - Kašparová, Andrea (2010)
Pro svoji diplomovou práci jsem si vybrala téma -- Podnikatelský plán. Úvodní část této práce byla věnována vymezení podmínek podnikání v České republice a možnostem založení podniku. Dále jsem se zabývala vytvořením teoretického základu pro optimální zpracování podnikatelského projektu a zásadami, které musí tento projekt splňovat. Aplikační část práce byla věnována sestavení konkrétního podnikatelského plánu -- Komplexní svatební služby. Podnikatelský plán byl vytvořen na základě zásad definovaných v teoretické části.