Podnikatelský plán - Kašparová, Andrea; Křížek, Miroslav; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Pro svoji diplomovou práci jsem si vybrala téma -- Podnikatelský plán. Úvodní část této práce byla věnována vymezení podmínek podnikání v České republice a možnostem založení podniku. Dále jsem se zabývala vytvořením teoretického základu pro optimální zpracování podnikatelského projektu a zásadami, které musí tento projekt splňovat. Aplikační část práce byla věnována sestavení konkrétního podnikatelského plánu -- Komplexní svatební služby. Podnikatelský plán byl vytvořen na základě zásad definovaných v teoretické části.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses