Kvalita služieb v osobnej železničnej doprave - Sabela, Tomáš; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Táto bakalárska práca sa zaoberá kvalitou služieb v osobnej železničnej doprave v Českej republike a navrhuje možné zlepšenia. V prvej časti práce popisuje hlavné pojmy, informácie o danej doprave a jej poskytovateľov. Praktická časť začína praktickou aplikáciou Ishikawového diagramu, pokračuje analýzou vypracovaného dotazníka a v poslednej časti definuje návrhy na zlepšenie, ktoré vychádzajú najmä z dotazníka.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses