Finanční analýza - AC Sparta Praha a.s. - Mayer, David (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu fotbalového klubu AC Sparta Praha, a.s. Jsou zde aplikovány tradiční finanční ukazatele a hodnocena jejich vypovídající schopnost v tomto specifickém podnikatelském prostředí. Dále je popsána struktura výnosů, která je taktéž velmi specifická ve sportovním prostředí.