Finanční analýza - AC Sparta Praha a.s. - Mayer, David; Eysseltová, Sylvie; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu fotbalového klubu AC Sparta Praha, a.s. Jsou zde aplikovány tradiční finanční ukazatele a hodnocena jejich vypovídající schopnost v tomto specifickém podnikatelském prostředí. Dále je popsána struktura výnosů, která je taktéž velmi specifická ve sportovním prostředí.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses