Koučování jako jeden z nástrojů motivace - Procházková, Jana (2010)
Charakteristika a vývoj koučování jako jednoho z nástrojů v motivaci sebe sama a v motivaci řídících pracovníků. Ověřit, zda se může koučování stát efektivním nástrojem v komunikaci v pracovním procesu i v osobním životě.