Koučování jako jeden z nástrojů motivace - Procházková, Jana; Stejskalová, Irena, 1957-; Havlíček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Charakteristika a vývoj koučování jako jednoho z nástrojů v motivaci sebe sama a v motivaci řídících pracovníků. Ověřit, zda se může koučování stát efektivním nástrojem v komunikaci v pracovním procesu i v osobním životě.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sebeřízení; koučování; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; self-management; personal coaching; master's theses