Ocenění podniku Okna Rabien - Pagáč, Martin; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je stanovit hodnotu společnosti Okna Rabien pro její současné vlastníky. Firma Okna Rabein je výrobní podnik působící především v odvětví výroby plastových oken a dveří. Práce je rozdělena do teoretické a praktické části. Teoretická část shrnuje základní principy a metody používané při oceňování podniků. Praktická část obsahuje strategickou a finanční analýzu, rozbor generátorů hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Hodnota společnosti je stanovena pomocí metody diskontovaných peněžních toků pro vlastníky a věřitele k 1.1.2010.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses