Aplikace Balanced Scorecard na TJ Auto Škoda Mladá Boleslav - Vlk, Václav (2009)
Práce je zaměřena na praktickou aplikaci metody strategického řízení zvané Balanced Scorecard. Nejprve proniká do struktury a fungování neziskového občanského sdružení TJ Auto Škoda. Následně stanovuje SWOT analýzu pro toto sdružení, tedy identifikuje základní silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. To je východiskem pro vytvoření strategických cílů, jejich měřítek a hybatelů. V samém závěru dochází k vytvoření strategické mapy, která je klíčem pro strategické řízení TJ Auto Škoda v následujících několika letech.