Aplikace Balanced Scorecard na TJ Auto Škoda Mladá Boleslav - Vlk, Václav; Neumaierová, Inka, 1960-; Jaroměřský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce je zaměřena na praktickou aplikaci metody strategického řízení zvané Balanced Scorecard. Nejprve proniká do struktury a fungování neziskového občanského sdružení TJ Auto Škoda. Následně stanovuje SWOT analýzu pro toto sdružení, tedy identifikuje základní silné a slabé stránky, příležitosti a hrozby. To je východiskem pro vytvoření strategických cílů, jejich měřítek a hybatelů. V samém závěru dochází k vytvoření strategické mapy, která je klíčem pro strategické řízení TJ Auto Škoda v následujících několika letech.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Balanced Scorecard; diplomové práce; Balanced Scorecard; master's theses