Ekonomická analýza společnosti Unipetrol, a. s. - Šulc, Jan (2010)
Cílem mé diplomové práce je ekonomická analýza podniku Unipetrol, a.s. Ekonmická analýza je provedena v letech 2004 až 2009 pomocí finanční analýzy, bonitních a bankrotních modelů a hodnocení vitality Harryho Pollaka.