Ekonomická analýza společnosti Unipetrol, a. s. - Šulc, Jan; Synek, Miloslav, 1935-2022; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé diplomové práce je ekonomická analýza podniku Unipetrol, a.s. Ekonmická analýza je provedena v letech 2004 až 2009 pomocí finanční analýzy, bonitních a bankrotních modelů a hodnocení vitality Harryho Pollaka.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses