Marketingový plán a jeho realizace pro ATLANTIK FT,a.s. - Hrubý, Jan; Procházková, Markéta; Matoušková, Magdalena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Při prosazování se na trhu a snaze získat nové zákazníky, hraje velmi důležitou roli používání marketingových nástrojů. Z tohoto důvodu by neoddělitelnou součástí každého podniku, který chce na trzích uspět, mělo být marketingové plánování. Cílem práce je poukázat na praktickou stránku zpracování marketingového plánu konkrétního produktu. Na základě toho dojde ke zhodnocení, jak moc se shodují obecně popsané způsoby přípravy marketingového plánu, uvedených v literaturách, s praxí. Teoretická část popisuje obecné informace o marketingovém plánu, jeho částech, přípravě implementaci a kontroly.Ve zbylé části práce je popsána skutečná příprava nového produktu -eATLANTIK, v rámci společnosti ATLANTIK FT, a. s. a to od počátečního impulsu vycházející z dlouhodobých strategických cílů, přes přípravu konkrétních částí marketingového plánu. Metody použité při práci: pozorování, deskripce, dedukce, komparace, aplikace a další.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses