BI reportovací nástroje a jejich možnosti - Bednář, Jan; Matuštík, Ondřej; Exnarová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá Business Intelligence reportovacími nástroji a jejich využití. Práce je rozdělena do šesti částí. V první části jsou vytyčeny potřebné pojmy a popsány principy Business Intelligence a důležitost použití v podnikové praxi. Ve druhé části práce se zabývám historickým vývojem Business Intelligence. V další, třetí části se čtenář dozví detailní popis principů Business Intelligence a seznámí se s reportovacími nástroji na trhu. Čtvrtá část se zabývá současnými trendy Business Intelligence reportovacích nástrojů a čtenář se seznámí se srovnáním vybraných nástrojů na trhu. Praktická, pátá část této práce, se zabývá analýzou stávajícího stavu a návrhem řešení zavedení Business Intelligence reportovacích nástrojů v reálné firmě dodávající na trh řešení systémů pro hospodářství s vodou.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses