Finanční benchmarking - Fixová, Markéta (2010)
Tato bakalářská práce využívá benchmarking k srovnání dvou porovnatelných společností. K tomu je využit Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA. Ná závěr je provedeno srovnání lepší z daných společností s odvětvovými hodnotami.