Finanční benchmarking - Fixová, Markéta; Neumaierová, Inka, 1960-; Pánková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce využívá benchmarking k srovnání dvou porovnatelných společností. K tomu je využit Benchmarkingový diagnostický systém finančních indikátorů INFA. Ná závěr je provedeno srovnání lepší z daných společností s odvětvovými hodnotami.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; benchmarking; finanční analýza; bakalářské práce; benchmarking (management); financial analysis; bachelor's theses