Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Moravec, Martin (2010)
Má práce s názvem "Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku" je zaměřena na provozování tenisového areálu. V její teoretické části nastiňuji obecné příčiny neúspěchu podnikání malých a středních firem, které následně aplikuji v části praktické.