Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Moravec, Martin; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Má práce s názvem "Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku" je zaměřena na provozování tenisového areálu. V její teoretické části nastiňuji obecné příčiny neúspěchu podnikání malých a středních firem, které následně aplikuji v části praktické.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; tenis; bakalářské práce; tennis; bachelor's theses