Zásady dobré reklamy v kategorii FMCG. - Škoda, Martin; Postler, Milan, 1960-; Vysekalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá analýzou forem nadlinkové a podlinkové komunikace a zachycuje faktory, které jsou pro úspěšnou tvorbu reklamy nejdůležitější. Jejich důležitost ilustruje v praktické části na konkrétních příkladech.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses