Využití finanční analýzy pro řízení podniku Slůně s. r. o. - Blaha, Petr (2010)
Finanční analýza společnosti Slůně - svět jazyků s.r.o. poskytuje vedení firmy informace o finančním zdraví včetně srovnání s konkurencí v oboru.