Využití finanční analýzy pro řízení podniku Slůně s. r. o. - Blaha, Petr; Neumaierová, Inka, 1960-; Pasek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Finanční analýza společnosti Slůně - svět jazyků s.r.o. poskytuje vedení firmy informace o finančním zdraví včetně srovnání s konkurencí v oboru.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses